REFERENTIES

Lees wat onze klanten over ons zeggen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

© 2017 Lichtstad Advocaten

WEBSITE BY M7 DESIGN

Mike en Frank onderscheiden zich door de brede juridische kennis en een pragmatisch en duidelijk advies. Geen lange juridische verhalen maar to-the-point, waar je juist als klant mee geholpen bent!

 

Frank A. Multem, Manager ondersteunende diensten, AAG

AAG (American Advisors Group) positieve review over Lichtstad Advocaten.

“Als ondernemer bij een MKB-bedrijf is het van cruciaal belang om snel en adequaat advies te krijgen bij juridische vraagstukken. Frank van der Geld biedt op een pragmatische en klantgerichte wijze de ondersteuning die past bij de elke situatie, waarbij er steeds gestreefd wordt naar een win-win situatie. “

 

Richard Krznaric, NovyMed International BV

Lees de positieve recensie die NovyMed Internationaal B.V. heeft geschreven over Lichtstad Advocaten.

Lichtstad advocaten hebben de Power om ons bedrijf met hun kennis, breed Vakgebied en scherpe Analyse binnen korte tijd te ondersteunen.

 

Kees Fivie, Algemeen directeur Smits Gemert B.V.

Lees de positieve recensie die Smits Gemert B.V. heeft geschreven over Lichtstad Advocaten.

“Lichtstad Advocaten heeft de afgelopen jaren aangetoond dat snelheid en kwaliteit hand in hand kunnen gaan. Altijd klantgericht en juridisch scherp. Met recht een juridische partner die op een eigentijdse wijze invulling geeft aan borgen van de vereiste zorgvuldigheid en slagvaardigheid bij diverse juridische kwesties.”

 

mr drs J.C.N. van Kessel CEO Schouten & Nelissen

Lees hier de positieve review die Schouten & Nelissen schreef over Lichtstad Advocaten.

“Nooit gedacht dat een advocaat onze vordering kon incasseren. Nadat we geen succes hadden behaald bij het betaald krijgen van een vordering, hebben we een incassobureau ingeschakeld. Dit  bleek een traject zonder succes. Bij Lichtstad Advocaten veranderde de aanpak.

 

Na een goed gesprek met Mike Pennings heeft hij het incassotraject op zich genomen. Door gestructureerd en adequaat optreden heeft hij ons met succes geholpen. In voorkomend geval zal ik zonder twijfel wederom een beroep op hem doen!”

 

Joost Seuntjens, algemeen directeur, Reklatex B.V.

Lees hier de positieve recensie die Reklatex promotional textiles schreef over Lichtstad Advocaten te Eindhoven.

“Wij werken al jaren met grote tevredenheid samen met het team van Lichtstad advocaten. Wat ons telkens weer verrast is de grote betrokkenheid en inleving in de casus met als doel een maximaal resultaat voor partijen te behalen. Nationaal in zowel het private als publieke domein alsook bij grote internationale transacties geven ze telkens blijk van een schat aan ervaringen op allerhande gebied wat leidt tot een goede kennis van zaken en behandeling van erg uiteenlopend projecten in onze samenwerking.

 

Bovenstaande gecombineerd met de sterke persoonlijke betrokkenheid; oprechte interesse in de mens  en altijd beschikbaar als klankbordfunctie tegen een meer dan redelijke prijsstelling maakt dat wij graag onze keuze bestendigen voor Lichtstad Advocaten en van harte aanbevelen aan u.”

 

Bart Creemers, Strategic Operations Director Econocom Nederland BV.

Lees nu de positieve reactie die Econocom schreef over Lichtstad Advocaten.
Lichtstad Advocaten houdt zich bezig met zakelijke juridische dienstverlening voor ondernemers en ondernemingen.